Een gedreven team

Een aangename en positieve werksfeer vinden wij cruciaal.
Ons team telt 20 professionele vrouwen en mannen die elkaar perfect aanvullen en heel gedreven klanten adviseren en ondersteunen.

FINQ Berchem

Mieke Huijssen
Onthaal en administratie

Mieke houdt zich binnen Finq bezig met alles wat niet met boekhouding te maken heeft. Ze is het eerste aanspreekpunt, verwijst klanten door of helpt ze zelf verder en ze beheert het secretariaat. De interne samenwerking en samenhang tussen collega’s ervaart ze –sociaal als ze is- als een persoonlijke verrijking waar ze elke dag van geniet.

Mieke Huijssen
Serpil Önder
Onthaal en administratie

Als administratief medewerker werkt Serpil met veel mensen nauw samen. Haar vrolijke aard en behulpzaamheid zijn daarin haar grootste troeven. Als ze niet bezig is met hulp aan de dossierbeheerders, is de kans groot dat u haar aan de lijn krijgt als u ons opbelt.

Serpil Önder
Katleen Alewaters
Dossierbeheerder
Katleen werkt al meer dan 10 jaar bij ons en doet dit nog steeds even graag als de dag waarop ze begon. Ze is begaan met klanten en collega’s en werkt tot het werk gedaan is. Voor sommige klanten werkt ze ook ter plaatse. Dit klantencontact maakt haar takenpakket gevarieerd.
Katleen Alewaters
Viviane Poels
Dossierbeheerder
Viviane is een vaste waarde bij Finq. De afgelopen 30 jaar is ze mee gegroeid met het kantoor en de klanten. Voor deze laatste wil ze enkel het allerbeste. Ze kent de verhalen van klanten heel goed en kan ze zo van a tot z nauwgezet bijstaan.
Viviane Poels
Sanne Nagels
Dossierbeheerder
Sanne is een sportieve teamplayer. Als dossierbeheerder houdt ze van de afwisseling in haar dossiers en taken. Sanne is ook verantwoordelijk voor de IT binnen Finq, een vakgebied dat haar boeit.
Sanne Nagels
Sarah Huysmans
Dossierbeheerder

Hoewel Sarah nog maar een jonge dertiger is, werkt ze al meer dan 13 jaar bij Finq en heeft ze het kantoor mee zien evolueren. Ze vindt het fijn om te zien hoe het team groeit en om de nieuwkomers onder haar vleugels te nemen. In haar job is ze punctueel, to the point en helpt ze graag meedenken met klanten.

Sarah Huysmans
Sofie Franken
Dossierbeheerder

Sofie vindt het motiverend dat een klant altijd een individu blijft en niet tot een dossier herleid wordt. Ze kent de gezichten en verhalen achter haar klanten. Het feit dat ze alles van begin tot einde kan opvolgen, zorgt dat haar kennis van fiscale materie op en top is.

Sofie Franken
Laura Willems
dossierbeheerder

Gemotiveerd, behulpzaam en veelzijdig zijn woorden die Laura goed omschrijven.
Haar leergierigheid uit ze in haar stage bij het ITAA (of IAB).
Het motto, klant is koning, draagt Laura hoog in het vaandel. Ook met vragen, voor advies of support ben je bij haar aan het juiste adres.

Laura Willems
Ingrid Coen
Dossierbeheerder

Ingrid houdt evenveel van het klantencontact als van het zich verdiepen in dossiers. Ze heeft lang als zelfstandige in het kantoor van haar vader gewerkt, waardoor ze zich goed kan inleven in de wereld van zelfstandigen. Ingrid is altijd bereid om anderen te helpen.

Ingrid Coen
Anne-Sophie D’Hoore
Reviewer

Anne-Sophie is een fiscalist met audit ervaring. Ze werkt zowel intern als extern voor klanten. Dit maakt haar job heel afwisselend. Anne-Sophie is direct en draait niet rond de pot. Dat wordt geapprecieerd door klanten, want zo weten ze waar ze staan.

Anne-Sophie D’Hoore
Vera Van Derzypen
HR en kantoorbeheer

Vera wordt grappend wel eens ‘de bomma’ genoemd. Zo lang als Finq bestaat is zij er al bij. Ze omschrijft haar job als een ‘bezigheid’ die met de jaren enkel leuker en interessanter is geworden. Het kantoor professionaliseert steeds verder, er komen fijne nieuwe collega’s bij en de beroepsomgeving evolueert snel wat aanmoedigt tot continu bijleren.

Vera Van Derzypen
Eric De Roeck
Accountant

Het kantoor dat Eric begin jaren 80 opstartte, vergroeit in 2011 met Finq. Dat hij sterk inzet op langetermijnrelaties bewijst het feit dat hij sommige van zijn klanten al meer dan 35 jaar fiscaal bijstaat. Vandaag vindt Eric nieuwe voldoening in het begeleiden van ‘schitterende’ medewerkers, zoals hij ze zelf omschrijft.


Eric De Roeck
Luc Mortelmans
Management

Luc ziet zichzelf eerder als ondernemer dan als boekhouder. Hij is de man met de visie, het zakelijk inzicht en het immer goede humeur. Schijnbaar altijd stressvrij focust Luc zich op zijn stokpaardjes: advies aan ondernemers, het uitbouwen van een tak voor internationale advies en persoonlijk contact met klanten bij moeilijke vraagstukken.

Luc Mortelmans

FINQ Lier

Hande Nur Önder
Dossierbeheerder
Nog voor Hande afstudeerde had ze al bij Finq gesolliciteerd. Ondertussen werkt ze hier 5 jaar en is ze de vaste dossierbeheerder in Lier. Hande is gemotiveerd, ambitieus en heeft oog voor detail. De werksfeer en klantgerichtheid zijn haar grootste drijfveren.
Hande Nur Önder
Zouhair El Jattari
Dossierbeheerder

Zouhair versterkte in 2016 het team van Lier. Zijn stokpaardje is klanten snel de beste oplossing te bieden. Zouhair is een aangenaam persoon om mee samen te werken: altijd vriendelijk, behulpzaam en hij denkt voor en met de klanten.

Zouhair El Jattari
Irina Sargsyan
dossierbeheerder

    

Irina Sargsyan